Jaarplan LZV 2019

De kaders voor het jaarplan 2019 zijn gesteld in het meerjarenplan 2018-2021. Daardoor bouwt het plan logisch verder op alles wat het LZV in 2018 gedaan heeft. Het afgelopen jaar lag onze focus op de ‘Invloedrijke Veteraan’. Dit jaar staat vooral in het teken van de ‘Zorgverlening Versterken’.

We versterken de zorg door intensief samen te werken. De ketenpartners van het LZV nemen een kijkje bij elkaar in de keuken. Doordat iedereen weet wat er bij andere partners speelt, kunnen we veteranen beter helpen en sluit de hulpverlening van de verschillende partners goed op elkaar aan. We kijken ook naar de ervaringen van ketenpartners met andere doelgroepen en bespreken hoe veteranen hiervan  kunnen profiteren. We streven naar een samenwerking waarin we continu van elkaar leren en verbeteren.
Download en lees hier het volledige jaarplan 2019

 

 

Het verschil tussen goede en de best mogelijke zorg maken we, elke dag en in elk contact, samen. Wij vormen een aaneengesloten keten van veteranen, naasten, hulpverleners en organisaties met één gedeelde visie: het leveren van de meest effectieve en efficiënte zorg is in de vorm van zinnige, zuinige en zorgzame zorg (Van Os, 2018)