Jaarplan LZV 2018

Als vervolg op het Jaarplan van 2017 en in relatie gebracht met het Meerjarenplan 2018-2021, staat dit Jaarplan 2018 van het LZV stevig ingebed in de ingeslagen weg. De veteraan die als speler centraal staat, neemt invloed, regie en verantwoordelijkheid over zijn eigen processen, niet per sé alleen zijn zorgproces. Hij oefent invloed uit op zijn omgeving. De omgeving moet en wil zich in veel gevallen aanpassen aan de behoeften van de veteraan. De context waarin hij opereert bepaalt het handelen van de professional.

De veteraan is het startpunt en staat centraal in dit jaarplan, als het middelpunt en het vliegwiel van de hoofddoelen in het nieuwe Meerjarenplan. Ondanks dat we uiteraard ook de andere hoofddoelen actief en ondernemend zullen adresseren aankomend jaar, zal het organiseren van de invloed van de veteraan veel van de inspanningen van onze samenwerking opeisen en het zwaartepunt van onze inspanningen vormen. De volledige tekst van het Jaarplan LZV 2017 krijgt u met deze download.

Een veteraan, actief of postactief, is iemand die op enig punt in zijn leven een blanco cheque aan de maatschappij heeft uitgeschreven. Een blanco cheque tot en inclusief zijn of haar leven.


Van origine Amerikaanse anonieme post op het internet.