Veteranenforum

Tom

Veteraan

Lees zijn verhaal

In het LZV zijn twaalf zorginstellingen verenigd om de beste zorg voor veteranen aan te bieden. Hoe weten we wat de juiste zorg voor veteranen is? Dat kunnen veteranen en hun relaties het beste zelf vertellen. Mede op initiatief van een aantal veteranen is hiervoor het veteranenforum ingericht.

De inbreng van het veteraanforum is belangrijk voor het LZV om de juiste zorg voor veteranen aan te kunnen bieden. Het veteranenforum van het LZV heeft al een aantal punten op de agenda gezet, zoals de thema’s ervaringsdeskundigheid en ‘samen beslissen’. Daarnaast is het veteranenforum nauw betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw meetinstrument.

 

Het draait om de veteraan

Het veteranenforum is zo divers mogelijk samengesteld; actieve en post actieve veteranen, wel/niet in zorg geweest, vanuit verschillende leeftijdscategorieën en missies. Allemaal met de wens om bij te dragen aan goede zorg voor henzelf en hun gezin. Zodat zij de hulp krijgen die ze na al hun inzet verdienen. Daarnaast nemen ook partners, ouders en (volwassen) kinderen deel aan het veteranenforum. Want ook voor hen is het belangrijk dat er goede zorg is die de partner na de missie helpt, als dat nodig is. 

 

Meedoen in het veteranenforum 

Het veteranenforum is een unieke groep met een schat aan ervaring en expertise. Maar de groep kan en mag groter worden. Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact op om je aan te melden of om meer informatie en uitleg te vragen. Dat kan via
e-mail: info@lzv-groep.nl